Kinderfeestje

Op zoek naar origineel kinderfeest? Vier je kinderfeestje bij Kings & Queens Arnhem! Wij kunnen een compleet verzorgd feest organiseren voor kinderen vanaf 8 jaar.

City Quest

Ga op een spannend avontuur door het centrum van Arnhem en los samen alle raadsels en puzzels op die jullie onderweg tegenkomen. Gewapend met een iPad en een actionpack gaan jullie op pad. Scan de locatie met jullie iPad en vind verborgen schatten in de stad! Met behulp van gave gadgets in jullie actionpack moeten jullie het mysterie ontrafelen…

Escaperoom

Houden jullie wel van een beetje uitdaging en kunnen jullie goed samenwerken? Speel dan onze escaperoom en los samen alle puzzels en raadsels op! Onze escaperoom ‘De Bunker’ kunnen we aanpassen, zodat de puzzels geschikt zijn voor een jong publiek (vanaf 10 jaar). Er kunnen maximaal 6 kinderen tegelijk de escaperoom spelen.

Andere activiteiten

Je kunt de arrangementen natuurlijk ook uitbreiden. Willen jullie bij ontvangst een lekker stukje slagroomtaart? Dan kan dit tegen een meerprijs van € 2,- per kind. Al onze activiteiten kun je met elkaar combineren. Laat kinderen bijvoorbeeld kennismaken met poolen, pingpongen of speel een spelletje op de airhockey- of voetbaltafel. Ook kunnen we een toernooi samenstellen van verschillende activiteiten.

We stellen graag een arrangement voor jou samen voor een onvergetelijk kinderfeest! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.