City Quest

Outdoor escape game

Wat is het?

City Quest is een outdoor escape game, waarbij een mix wordt gemaakt tussen een stadswandeling, geocaching en puzzels zoals in een escaperoom. Ga op een spannende missie door het centrum van Arnhem en los als team alle raadsels en puzzels op die je onderweg tegenkomt. Plekken in de stad komen tot leven door middel van augmented reality! Er zijn twee verschillende spellen met elk een eigen verhaal en missie: Operation Mindfall en Magic Portal.

Hoe werkt het?

Je speelt de City Quest in een team van 2 tot 6 spelers. Elk team krijgt een iPad en actionpack mee. In de actionpack zitten gadgets die jullie nodig hebben om opdrachten uit te voeren. De iPad wijst jullie de weg door de stad. Scan de locatie om de omgeving tot leven te brengen! Er verschijnen spannende augmented reality-puzzels die jullie moeten oplossen om het mysterie te ontrafelen…

Voor wie is het?

City Quest is de perfecte activiteit voor iedereen die de stad op een interactieve manier wil (her)ontdekken! Speel met je eigen team van maximaal 6 personen of met meerdere teams tegen elkaar. Er kunnen tot wel 200 spelers tegelijk spelen! Het spel Magic Portal is heel geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf een jaar of 8. We hebben ook een speciale kidsroute, die korter is en eenvoudigere puzzels bevat. Operation Mindfall is geschikt voor iedereen vanaf 11 jaar. Beide spellen zijn ook in het Engels beschikbaar.

Groepen

Speel Operation Mindfall met wel 32 teams tegelijk! Bekijk tijdens het spel de onderlinge ranking en wakker de competitie aan! Voor grote groepen kunnen wij maatwerk leveren. Wij kunnen een route maken op iedere gewenste locatie, start bijvoorbeeld vanuit jullie eigen kantine! Ook kunnen we vragen en opdrachten toevoegen over bijvoorbeeld jullie vereniging of organisatie. Dit maakt Operation Mindfall zeer geschikt als schoolactiviteit, team- of bedrijfsuitje. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor groepen? Neem gerust contact met ons op.

Een andere stad ontdekken? Speel City Quest dan bij onze collega’s in Assen, Veenendaal of Zutphen!

Prijzen

Volwassenen                   € 19,50 per persoon
Kinderen t/m 14 jaar      € 15,00 per persoon