Poolcafé

Ga de uitdaging aan in een race tegen de klok! Wij hebben twee escaperooms in samenwerking met Fox in a Box, een wereldwijd toonaangevend merk in de escaperoom branche. Iedere escaperoom heeft zijn eigen thema, verhaal en missie.

De Bunker

Jullie zijn een team van geheim agenten die de wereld moeten redden. Jullie missie: de lancering van een nucleaire raket stoppen voordat de wereld vergaat. Weten jullie de wereld op tijd te redden van de totale vernietiging!?

Geschikt voor 2-6 personen

De Erfenis

Jullie hebben een huis geërfd van een ver familielid. Op een dag wordt daar een mysterieus pakket bezorgd dat de hele wereld is overgegaan. De tijd dringt! Kunnen jullie het mysterie oplossen voordat het geheim voor altijd verloren gaat?

Geschikt voor 2-4 personen

Online escaperooms

Het is ook mogelijk om onze escaperooms online te spelen! Bijvoorbeeld tijdens de digitale bedrijfsborrel. Speel samen met vrienden of collega’s, ieder vanaf zijn/haar eigen locatie, onder live begeleiding van een gamemaster.

Outdoor escape games

Neem de escaperoom-ervaring mee naar buiten met onze outdoor escape games! Ga op een spannende missie door het centrum van Zutphen en los als team alle raadsels en spellen op die jullie onderweg tegenkomen.

Onze escaperooms uitgespeeld? Ga dan de uitdaging aan in de escaperooms bij onze locaties in Assen en Veenendaal!

Prijzen

De Bunker & De Erfenis

2 personen            €  75,00

3 personen            €  90,00

4 personen            € 100,00

5 personen            € 110,00

6 personen            € 120,00