Allround sportsbar
Kroon_Wit

Kings & Queens is dé allround sportsbar in het centrum van Arnhem. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor sportieve en ontspannende momenten. Kings & Queens is the place to be voor gezellige activiteiten voor jong en oud.

Dagelijks zenden we diverse sportwedstrijden en -evenementen uit, die je live in onze gezellige bar kunt volgen. We hebben meerdere tv-schermen en twee beamers, waardoor jij groots kunt genieten van je favoriete sport! Voor de liefhebber hebben we een uitgebreid aanbod speciaalbieren, cocktails en wijnen. 

Onze activiteiten

Naast het gezamenlijk beleven van mooie sportmomenten, kun je ook zelf sportief aan de slag. Wij hebben vijftien 9ft wedstrijdpooltafels, vier 7ft muntinworp pooltafels, twee snookertafels, een caramboletafel en twee tafeltennistafels. Daarnaast hebben we acht dartbanen, een airhockeytafel, twee tafelvoetbaltafels en een twee boksballen . Ook kun je bij ons spannende outdoor escape games spelen. Wij hebben twee verschillende outdoor City Quest games. We organiseren ook regelmatig gezellige pubquiz avonden, pool- en darttoernooien en andere evenementen.

Groepsuitjes

Durf jij de sportieve strijd aan met je vrienden, familie of collega’s? Je kunt bij ons ook terecht voor leuke groepsuitjes! Voor elk gezelschap kunnen wij een arrangement op maat samenstellen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Let op: op vrijdag- en zaterdagavond nemen wij geen reserveringen aan voor pool, snooker, carambole en tafeltennis na 20.00 uur.

Prijzen

Pooltafels 9ft & snookertafel

ma t/m zo   12.00 – 18.00
zo t/m do    18.00 – 01.00
vr en za        18.00 – 02.00

Pooltafels 7ft

Carambole

Tafeltennis

€ 10,00 per uur
€ 11,00 per uur
€ 14,00 per uur

€  1,50 per spel

€  7,00 per uur

€  7,00 per uur