Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een origineel uitje voor jullie bedrijfsfeest? Dan ben je bij Kings & Queens aan het juiste adres! Wij kunnen een complete dag of avond voor jou en je collega’s verzorgen, waarbij uitdagende teambuildingsactiviteiten en gezelligheid hand in hand gaan.

Teambuilding

Escape games zijn dé ultieme test op het gebied van samenwerking en communicatie. Onze City Quest is geschikt voor wel 200 spelers tegelijk! Kraak codes, los raadsels en puzzels op en verzamel onderweg zoveel mogelijk punten. Welk team weet de hoogste score te behalen? Na afloop kunnen jullie gezellig napraten tijdens een borrel of heerlijk buffet.
Liever een binnen activiteit? Voor groepen tot 12 personen hebben wij ook indoor escaperooms. Wanneer jullie met meer zijn, kun je bijvoorbeeld afwisselen met poolen of andere activiteiten.

Activiteiten

Al onze activiteiten kun je met elkaar combineren. Neem het bijvoorbeeld tegen elkaar op tijdens jullie eigen toernooi van verschillende spellen zoals poolen en tafeltennis. Of ga met elkaar de uitdaging aan in één van onze escaperooms. We denken graag met je mee om een afwisselend programma samen te stellen waar iedereen plezier aan beleeft.

Consumpties

Natuurlijk verzorgen wij ook alle hapjes en drankjes tijdens jullie uitje. Start jullie uitje bijvoorbeeld met koffie/thee met gebak, geniet van goedgevulde borrelplanken met koude & warme hapjes tijdens de borrel of ga gezamenlijk dineren. Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij ook de mogelijkheid voor lunch- en dinerbuffetten.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag over de mogelijkheden.