Halloween weekend

Be prepared to be scared…

Het laatste weekend van oktober is Halloween weekend bij Kings & Queens Zutphen! Doe mee aan de spooktocht, geniet van een scary Halloween buffet of boek één van de andere Halloween arrangementen.

Spooktocht

Fright Night Zutphen presents: Nightmares of Fears

WEGENS GROTE BELANGSTELLING EEN EXTRA WEEKEND!

Fright Night Zutphen

Op vrijdag 29 & zaterdag 30 oktober en op vrijdag 5 & zaterdag 6 november organisereren we in samenwerking met Café De Spaan en Cinemajestic de eerste editie van Fright Night Zutphen.

Een duistere – nog geheime – locatie in Zutphen wordt tijdens het Halloween weekend omgetoverd tot spookhuis ‘Nightmares of Fears’. De tocht start bij Kings & Queens en leidt naar de verlaten (of toch niet zo verlaten…) locatie in de buurt. De gevluchte dokter Miedos verwelkomt jullie graag als nieuwe testpersonen in zijn kliniek, waar angsten worden behandeld. Maar… komen jullie er ook weer uit?

Er zijn twee verschillende spooktochten: om 19.00 uur start de griezeltocht voor kinderen tot 12 jaar. Deze duurt tot uiterlijk 21.00 uur. Vanaf 21.00 uur zijn alle durfals van 12 jaar en ouder aan de beurt. Meedoen kan in groepjes van maximaal 6 personen.

Wat kun je verwachten?
Dat verklappen we natuurlijk niet! Maar reken op kamers vol nachtmerries waar je grootste angsten werkelijkheid worden en scare actors die je de stuipen op het lijf jagen… Durf jij het aan!?

Scary dinner: Halloween buffet

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober serveren we een speciaal Halloween buffet. Schuif tussen 17.00 en 20.00 uur aan en geniet van heerlijke griezelige gerechtjes. Kosten voor het Halloween buffet zijn € 17,50 voor volwassenen en € 15,00 voor kinderen tot 12 jaar. Combineer het Halloween buffet met de spooktocht en krijg € 10,00 korting per persoon! Vooraf reserveren is vereist (uiterlijk woensdag 27 oktober).

Griezel plateau

Op zaterdag- en zondagmiddag bieden we een speciaal griezel plateau met Halloween hapjes aan (zoet en hartig). Kom gezellig bowlen of poolen en combineer je activiteit met een plateau met griezelige lekkernijen! We serveren het griezel plateau op zaterdag en zondag tussen 12.00 en 16.00 uur (vooraf reserveren is vereist).

Reserveren
Kies hieronder het aantal personen, de gewenste dag en starttijd. Let op: selecteer je voor de spooktocht een tijd tussen 19.00 en 21.00 uur, dan reserveer je voor de griezeltocht voor kinderen tot 12 jaar. Kies je een starttijd na 21.00 uur, dan reserveer je automatisch voor de 12+ spooktocht.

LET OP: Vanwege de aangekondigde maatregelen zijn wij voor de spooktocht op zaterdag 6 november verplicht om een coronatoegangsbewijs (QR-code) te vragen aan iedereen vanaf 13 jaar. Voor de spooktocht van vrijdag 5 november geldt dit niet.

Prijzen

Spooktocht                                         € 19,95 p.p.

Scary Halloween buffet
              volwassenen                       € 17,50 p.p.
              kinderen tot 12 jaar            € 15,00 p.p.

Arrangementen:

Spooktocht + Halloween buffet
              volwassenen                       € 27,50 p.p.
              kinderen tot 12 jaar            € 25,00 p.p.

Spooky deal (4 personen)               € 62,00
(4x spooktocht + 4x Halloween hotdog + 4x cocktail/mocktail)

1 uur bowlen + griezel plateau       € 42,50

1 uur poolen + griezel plateau        € 26,50